U bent hier:

Cursus: botanische ontdekking (mixed media: collage / acryl / gelli plate)

18 +

Meerdere kunstvormen

Tijdens deze mini-cursus bieden we je verschillende technieken aan om kleuren, schaduwen en vormen te ontdekken en in verschillende lagen. Collage geeft je een beter zicht op de combinatie van kleuren of het leggen van composities. De collages maken we van geschilderde bladeren. Lees meer

Elke week is er ook de mogelijkheid nieuwe technieken te ontdekken met acrylverf, zo geven we je de mogelijkheid het verschil tussen gewone verf, vloeibare verf en inkten te ontdekken.
We laten je afdrukken maken met acryl op de gelli plate: een gemakkelijke manier om te drukken die giga-geweldig fijn is om te ontdekken. Al deze technieken en resultaten gebruiken we in ons werk.

Bloemen en planten zijn het perfecte onderwerp om deze creatieve technieken en stijlen te combineren met elkaar. Een leuke en nieuwe manier om kleur en collage te (her)ontdekken. Verschillende methodes om je werk op te bouwen, gebruik maken van mixed media, ontdekken welke papiersoorten er zijn…

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Voor degenen die nog nooit geschilderd of geknipt hebben is het prima om hier je vrije expressie op los te laten. Degenen die al ervaring hebben op het creatieve vlak krijgen nieuwe combinaties, uitdagingen en technieken aangeboden die je voldoende inspiratie geven om na deze cursus nog verder te willen doen!

Doelgroep: Volwassenen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hangar Bazarts
Lummense Kiezel 68b
3500 Hasselt
Van 8 november 2018 tot 6 december 2018 (do van 19:00 tot 22:00,
Bazarts vzw
€ 150,0
bazarts.be/activiteiten/cursus-botani...
bazarts.be/activiteiten/cursus-botani...