U bent hier:

Val in zwijm voor onze wijn

Zoals elk jaar, organiseert het oudercomité van de Trip Trap basisschool in Kortenaken ook dit jaar weer een wijnactie: VAL IN ZWIJM VOOR ONZE WIJN!!! En na het succes van de vorige jaren plakken we de KRIJG ZIN IN ONZE GIN ! actie er gratis bij.
We hebben voor jullie een zestal rode wijnen, en een vijftal witte wijnen geselecteerd en uiteraard kunnen de bubbels (een cava en een champagne) ook niet ontbreken. En ook dit jaar bieden we een kruidige, een zoete, en een fruitige gin aan, telkens gecombineerd met een aangepaste tonic. Voor elk wat wils dus!! Speciaal voor de feestdagen hebben we ook dit jaar een geschenkverpakking voorzien met een lekkere gin en aangepaste tonic of een geschenkverpakking met met een lekkere witte en rode wijn. Ideaal dus als geschenk tijdens de feestdagen.
Ben je niet zeker van je keuze? Kom dan een keer proeven op onze degustatie-avond op vrijdag 9 november. Geïnteresseerden kunnen die avond alle wijnen en gin-tonics komen proeven. Onze wijnspecialist voorziet je ter plekke van een deskundige uitleg.
Met de opbrengst van deze actie kunnen we ICT- en educatief materiaal aankopen voor onze leerlingen.
Graag vooraf reserveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Trip Trap school
Schoolstraat
3470 Kortenaken
Van 9 november 2018 tot 9 november 2018 (vr van 20:00 tot 22:00,
Oudercomité Trip Trap Kortenaken
gratis
oudercomiteTripTrap@gmail.com