U bent hier:

Café Bébé : the good enough mom

18 +

Opvoeding

Café BéBé is een tof, leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama's & hun baby. Het is ontstaan omdat we merkten dat mama's vaak de nood hebben om samen ervaringen te delen, erkenning te vinden bij andere moeders of om samen te dromen en te genieten. Lees meer

Er wordt steeds een leuke activiteit voorzien of een professional uitgenodigd om een bepaald thema toe te lichten. Tijdens ieder café BéBé zal een vroedvrouw van vroedvrouwenpraktijk
Bewonder aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Na de activiteit sluiten we af met een drankje en iets lekkers zodat (toekomstige) mama’s elkaar kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen.

Thema: The good enough mom

Het is zover.. een positieve zwangerschapstest! Voor de een sneller dan verwacht, voor de ander een bijna vervlogen droom. Vanaf dat ogenblik voel je je als nooit tevoren, een lach, een traan, angst slaat om het hart en alle goede voornemens worden op tafel gegooid.

Wil jij ook een vlekkeloos parcours afleggen als moeder? Wil jij het allerbeste voor die kleintjes? Maar lijkt het soms niet te lukken? Hoe omgaan met al deze emoties nu er een nieuw leventje in je buik groeit of geboren is?

Als ervaringsdeskundige en psychologe gaat Marianne Jolling met jullie Inside out (naar de film van pixar animation studio's), waarbij we de innerlijke gevoelswereld van een moeder op een leuke manier gaan bekijken. 'The good enough mom' zit in ieder van ons. Wil jij haar ook leren kennen?

Deze workshop is geschikt voor mama's van baby's en kleine kinderen maar ook voor mama's to be.

We sluiten af met een drankje en iets zoets.
Fijne babbels verzekerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Groepspraktijk Coranima
Merkenstraat 2
3700 Tongeren
donderdag 28 november 2019 van 10:00 tot 12:30
Groepspraktijk voor integratieve gezondheid Coranima
€ 25,0
vroedvrouwenpraktijkbewonder@gmail.com