U bent hier:

Kangatraining open les - Jij wordt fit terwijl je baby in de drager zit!

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌 Kangatraining is jouw ideale postnatale training met fitness en danselementen! Lees meer

Kom mee doen met een Kangatraining open les. Op deze manier kun je eens proeven van deze leuke workout en zelf ervaren hoe tof het is om samen met je kindje te trainen!

Jij wordt fit terwijl je kindje in de drager (of draagdoek) zit.

Tijdens deze open les ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter.

Heb je geen drager of draagzak? Geen nood - deze kun je kosteloos lenen tijdens de cursus. Maar laat het wel even weten.

De open les kost €15,-. Zodra je je opgeeft voor de 8-weekse cursus , krijg je €5 retour (= korting op je cursus!)

Opgeven is noodzakelijk en kan via https://kangatraining.info/be_nl/instructor/TanyaSmolderen/booking/2171

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sporthal Balsakker
Balsakker 46A
2275 Lille
maandag 2 december 2019 van 10:00 tot 11:00
Kangatraining
€ 15,0
kangatraining.info/be_nl/instructor/T...