U bent hier:

Participeer 20|25 - Gezond en slim Peer

Een goede gezondheid, die willen we allemaal. Je kan er zelf aan werken, maar samenwerken biedt extra mogelijkheden. In een slimme stad maakt de technologie het leven een stuk makkelijker. Lees meer

SLIM IS MAKKELIJK
Een slimme stad, makkelijk gezegd, maar wat is dat? In een slim Peer zorgen allerlei technologische ingrepen ervoor dat een aantal zaken sneller of beter gaan. Denk maar aan de uitbouw van het digitale loket van de Stad Peer, waardoor je vanuit je luie zetel meldingen kan doen of documenten kan aanvragen. Het gaat ook over slimme vuilbakken, het opvolgen van luchtkwaliteit en veiligheidscamera’s. Hoe slim wil jij worden?

GEZONDHEIDSONDERZOEK
Gezondheid, daar liggen heel wat mensen van wakker. Stoppen met roken, evenwichtiger eten, asbest, meer bewegen … Het zijn thema’s die alsmaar belangrijker worden in het dagelijks leven. Mensen maken bewuste keuzes en zijn terecht bekommerd om hun leefomgeving. Ook daar willen we als stad het voortouw nemen. Te beginnen met een groot Peers gezondheidsonderzoek. Streef jij ook naar een gezonde geest in een gezond lichaam? Wat heb jij nodig om dat te bereiken?

AAN HET WERK IN DE VDAB-GEBOUWEN
Voor dit participatiemoment gaan de deuren van de VDAB-gebouwen op de Noordervest in Peer nog een keer open. Heel wat werkzoekenden zijn er slimmer geworden. Nu is het aan jou!

Praktische info
Dinsdag 25 juni | 19 tot 22 uur

Tip
Kom met de fiets of stap samen in een wagen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart VDAB gebouw Peer
Noordervest 23
3990 Peer
dinsdag 25 juni 2019 van 19:00 tot 22:00
Stad Peer
gratis
info@peer.be
011 61 07 00
www.participeer.be