U bent hier:

Vrijwilligersdag

Vrijwilligersdag op zaterdag 18 januari
 
Lees meer

We kunnen nog altijd helpende handen gebruiken. Ben jij toevallig iemand die graag buiten bezig is? Dan wil je misschien eens een paar uurtjes meehelpen met ons beheerteam. Intussen smeed je nieuwe vriendschappen en leer je vast iets bij ook. En niet alleen om buiten te werken. Ben je een goeie babbelaar met veel overtuigingskracht? Dan is onderhandelen met politici en grondeigenaars, leden werven of sponsors zoeken misschien iets voor jou. Zijn cijfers jouw ding, dan kan je helpen bij onze boekhouding. Hou je van lezen en studeren? Dan kan je aansluiten bij het beleidsteam en dossiers inkijken en opvolgen. Wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers om eens soep te maken voor op een koude werkdag, om een promotent op te zetten of infostand te bemannen op evenementen zoals: Dag van het park, Tuinmarkt Blommeghem, enz..
Voel jij je geroepen om samen met ons meer natuur op de kaart van Kortrijk te zetten, dan ontvangen wij jou met open armen. Ook al kan jij je slechts een paar uurtjes per jaar vrijmaken, je bent van harte welkom. Wil jij onze ploeg versterken? Kom dan op zaterdag 18 januari tussen 10 en 12u naar het NEC De Steenoven, Schaapsdreef 29, Kortrijk. Je kan er kennismaken met ons team en aangeven hoe je ons wil helpen. Wij zetten alvast de koffiekoeken klaar.

Interesse maar niet vrij zondag? Stuur dan een mailtje naar info@natuurpuntkortrijk.be. Dan voegen wij met plezier jouw naam toe aan onze vrijwilligerslijst. Telkens er iets te doen valt, krijg je dan een uitnodiging om te helpen.

Toon kaart NEC Steenoven
Schaapsdreef 29
8500 Kortrijk
za 18/01/20 van 10:00 tot 12:00
Natuurpunt Kortrijk
natuurpuntkortrijk@telenet.be
www.natuurpunt.be/agenda/vrijwilliger...